hello@creativevisionphotography.ro

Cosmina si Ionut

Dupa ploaie si furtuna, doi de DA! Initial planificasem impreuna cu Cosmina si Ionut sedinta foto intr-o cu totul alta locatie iar cand am ajuns acolo.. O ploaie foarte puternica!  Asa ca ce sa facem? Improvizam! Ne-am decis sa incepem povestea lor chiar de la locatia starii civile. Emotionati, plouati, stresati.. Cuvintele care ne descriau perfect atunci dar am rezonat foarte bine si am facut dintr-o posibila zi de esec una.. Memorabila! Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni