hello@creativevisionphotography.ro

Ana-Maria si Viorel

Nuntile in Bucuresti isi au propriul farmec iar asta ma face sa revin intotdeauna cu aceeasi energie si motivatie ca sa realizez cele mai frumoase amintiri pentru mirii mei. Ana-Maria si Viorel si-au lasat amprenta prin simplitatea, amabilitatea si caldura cu care primesc pe oricine alaturi de ei. Cel mai mult mi-a placut energia lor directionata spre fotografii dar si cat de bine am rezonat impreuna ca si “echipa” pentru ca tuturor le spun o vorba “Fotografiile bune trebuiesc muncite!” iar fara implicare nu vom ajunge niciodata la aceleasi rezultate, la acele amintiri defapt naturale, pline de emotii si care iti fac pielea de gaina! Va multumesc inca o data pentru ca ne-ati facut sa ne simtim parte din familia voastra si nu va pierdeti niciodata zambetele frumoase cu care ne-ati intampinat!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

Ana-Maria si Viorel
Ana-Maria si Viorel
Jubile Concept, Bucuresti
Raluca si Bogdan
Raluca si Bogdan
Golden Stone, Iasi
Codrina si Sebastian
Codrina si Sebastian
Calypso, Piatra Neamt