hello@creativevisionphotography.ro

Codrina si Sebastian

Multe lacrimi! Probabil cea mai emotionanta nunta.. Pe Codrina si Sebastian i-am cunoscut acum un an in cadrul altei nunti si le-au placut maxim stilul nostru asa ca fara ezitare m-au oprit si am stat de vorba. Pot sa spun ca din primele minute deja am decis ca suntem pe aceeasi lungime de unda iar acum uita-ne, povestesc nunta lor.. Multe cuvinte nu vreau sa scriu pentru ca as strica esenta, toata ziua si toata noaptea in preajma lor am avut pielea de gaina exteriorizandu-si emotiile puternice prin lacrimi divine si asta nu a putut decat sa ma bucure, inseamna ca au avut incredere in mine si am intrat in “safe zone-ul” lor. Urmariti pana la capat, ultima fotografie promit sa fie WOW!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

Ana-Maria si Viorel
Ana-Maria si Viorel
Jubile Concept, Bucuresti
Raluca si Bogdan
Raluca si Bogdan
Golden Stone, Iasi
Codrina si Sebastian
Codrina si Sebastian
Calypso, Piatra Neamt