hello@creativevisionphotography.ro

Irina si Ionut

“Doamne.. Ce ai facut.. Totul este WOW! Nu suntem noi!” Irina si Ionut sunt protagonistii acestei povesti de iubire cu final fericit care nu se recunosteau pe sine la primul contact cu amintirile. Chiar si acum ne amintim atat de bine ziua, tot stresul pe care incercam sa il atrag, toata agitatia pe care am reusit sa o organizez, toate poantele faine si momentele neprevazute in care eram gen “ok, asta nu era in plan”. Cum a fost ziua? Ca o reteta din bucatarie, mult stres cu putina agitatie, glazura de emotie iar momentele neprevazute erau ingredientul wow. Nu s-ar fi asteptat la asa rezultate dar i-am asigurat ca totul este bine, suntem impreuna si va fi bine. Ador sa fotografiez iubire, nu poate fi nimic mai frumos pe lume decat atunci cand sunt martor la asa momente din viata oamenilor!

Casa de piatra, dragilor! Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni