hello@creativevisionphotography.ro

Roxana si Alex

O nunta ca’n povesti, la Piatra Neamt! Am fost foarte nerabdator sa ajung acasa si sa lucrez mai repede cateva amintiri de la nunta din acest weekend a dragilor mei miri Roxana si Alex cu care ne-am cunoscut cu foarte putin timp inaintea nuntii printr-un eveniment neprevazut si acum am ramas cei mai buni prieteni. Doar prin cateva apeluri am construit increderea dintre noi.. In ziua nuntii am simtit de parca m-as cunoaste cu ei de o viata iar ei au avut toata increderea ca va fi bine. Cum a fost? Distractiv, spontan si foarte diferit, nuntile din Piatra Neamt chiar au ceva unic si o particica din inima mi-a ramas acolo. Fara alte povestiri las fotografiile sa povesteasca! Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni