hello@creativevisionphotography.ro

Aurelia si Adrian

Prin aceasta sedinta foto inainte de ziua nuntii cei doi au vrut sa anunte vestea cea mare intr-un mod inedit, au vrut o experienta unica iar eu nu am putut decat sa le fac pe plac. Se asteptau la cateva fotografii tipice cum au mai vazut, rigizi, statici, lipsiti de emotie.. Dar! Le-am povestit ca nu rezonez cu acel stil clasic si ca vreau din partea lor doar sa fie naturali si sa-mi arate cat de mult se iubesc iar de restul ma voi ocupa eu. Este o sedinta foto aparte pe care o adaug cu usurinta undeva in inima alaturi de toate celelalte! Ati fost minunati, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

Ana-Maria si Viorel
Ana-Maria si Viorel
Jubile Concept, Bucuresti
Raluca si Bogdan
Raluca si Bogdan
Golden Stone, Iasi
Codrina si Sebastian
Codrina si Sebastian
Calypso, Piatra Neamt