hello@creativevisionphotography.ro

Georgiana si Alexandru

Dupa cererea in casatorie surpriza de la cinema a urmat o sesiune foto plina de iubire si aventura! Ne-am distrat, am ras, am explorat si am capturat cele mai frumoase zambete, amintiri si clipe de iubire incat frigul chiar nu mai era o problema! Chiar era frig! Sunteti de-a dreptul fantastici, ne place totul la voi, modul cum zambiti, cum va necajiti, jucati si normal cum va iubiti. Va dorim cat mai multe clipe frumoase impreuna si povestea voastra abia acum incepe cu adevarat. De astazi sunteti un intreg, yey! 

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni