hello@creativevisionphotography.ro

Georgiana

De ziua ei cerul a fost colorat in nuantele sufletului ei! Poate nu va vine sa credeti dar asa este.. Haideti sa povestim! Printesa din fotografii este Georgiana si cu ocazia zilei de nastere a vrut ceva special asa cum face in fiecare an, ne-a spus ca isi doreste culoare, primavara, fericire, vrea ceva simbolic de care sa nu uite niciodata. I-am spus bine! Am inceput totul cu o sedinta foto la studio dupa care am continuat afara.. Dar unde sa facem?! Eram putin demoralizati, stresati, timpul trecea si lumina scadea, unde sa mergem.. Cand ne-am gandit, hai intr-un loc pe care nu l-am mai vizitat de mult, avem un pod, apa, natura, putem incerca. Cand am ajuns acolo nu era nimic special dar in timp ce ne pregateam atmosfera s-a schimbat si uite ce am surprins.. La locul potrivit, in momentul potrivit, din greseala!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni