hello@creativevisionphotography.ro

Georgiana si Lucian

Am primit o veste minunata.. A 3-a oara mamica! De cunostinta nu mai este nevoie pentru ca se stie, ei sunt Georgiana si Lucian iar eu sunt fotograful familiei lor. An de an am realizat cate o sedinta foto de familie cu tematica, aranjamente care mai de care speciale si mereu a fost magic. Am fost alaturi de ei inca de cand Luca era pe drum care mai tarziu o astepta pe Ecaterina iar acum impreuna sunt nerabdatori sa apara surioara lor Elisabeta. Ce poate fi mai frumos? Am fost martor formarii unei familii.. Si nimic nu poate fi mai de pret, multumesc pentru increderea pe care mi-o acordati si pentru o asa oportunitate rara de a va fi alaturi. Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni