hello@creativevisionphotography.ro

Mirela si Andrei

A fost mai mult decat o sesiune foto, a fost… O aventura inedita impreuna cu Mirela si Andrei. De la nunta la munte! Dupa sfarsitul nuntii, am avut timp sa ne odihnim doar cateva ore si sa ne pregatim de drum spre prima locatie a sesiunii ce a avut loc in zona muntilor Fagaras, mai exact pe Transfagarasan. Am intampinat o vreme cam dificila, ceata, ploaie, frig. A fost ca un test pe care l-am trecut cu succes, am surprins povestea natural, asa cum am trait-o impreuna cu mirii. Cea de a doua locatie a fost pe Plaja Tuzla in apropiere de Costinesti, la fel de frumoasa cum ne-o aminteam. Am repeta oricand o astfel de experienta, recomand tuturor mirilor, este o amintire vie pe care nu o vom uita niciodata. Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni