Sedinte foto de Craciun

Este timpul bucuriei fara margini, magia sarbatorilor de iarna poate fi surprinsa alaturi de familie sau de persoana draga intr-un decor de poveste numit  “Curtea lui Mos Craciun”. Un cadou minunat sau o amintire de neuitat!

Un cadou minunat sau o amintire de neuitat!

Cea mai frumoasa perioada a anului se apropie cu pasi repezi iar la noi in studio magia sarbatorilor de iarna a adus un decor de vis denumit “Curtea lui Mos Craciun” unde impreuna cu cativa prieteni mai mici asteapta nerabdatori musafirii.

Sarbatorile de Craciun pentru unii pot fi singurul prilej care aduce familia aproape si cel mai minunat cadou ar fi chiar un album cu amintiri care sa contina momente autentice surprinse intr-un mod diferit si intr-un decor inedit. Familia ta merita cele mai frumoase amintiri!

Galerie foto

Va invit cu drag sa vizualizati cateva fotografii cu decorul “Curtea lui Mos Craciun” ca sa va acomodati cu ambientul. Apropo, vom avea si colinde fara de care Craciunul ar fi incomplet!

Cine este fotograful vostru?

Eu sunt Vlad, fotograful echipei Creative Vision Photography. Sunt un om care iubeste povestile de dragoste, emotiile autentice si zambetele naturale. Consider ca am cea mai frumoasa meserie din lume, deoarece de-a lungul anilor am avut ocazia de a cunoaste oameni minunati, care ma inspira prin naturaletea si sensibilitatea lor, si care au ajuns sa-mi fie prieteni dragi.

Sunt foarte fericit atunci cand cuplurile au incredere in viziunea mea si in simtul meu artistic, asa ca incerc sa-i rasplatesc cu multa implicare, dedicare si pasiune.

Oferta sedinta foto de Craciun

Durata unei sedinte foto este de 30 min, perfect pentru a ne cunoaste unii cu ceilalti, a ne obisnui cu decorul si aparatul foto dar si pentru a surprinde amintirile. Preturile nu se negociaza.

300lei
Durata sedinta foto 30 min
30 fotografii editate
Galerie online valabila 7 zile
Predare 1-3 zile
EXTRA Album foto - 250lei