Sedinte foto de Craciun

Este timpul bucuriei f─âr─â margini, magia s─ârb─âtorilor de iarn─â poate fi surprins─â al─âturi de familie sau de persoana drag─â ├«ntr-un decor de poveste numit┬á “Curtea lui Mo╚Ö Cr─âciun”. Un cadou minunat sau o amintire de neuitat!

Un cadou minunat sau o amintire de neuitat!

Cea mai frumoas─â perioad─â a anului se apropie cu pa╚Öi repezi iar la noi ├«n studio magia s─ârb─âtorilor de iarn─â a adus un decor de vis denumit “Curtea lui Mo╚Ö Cr─âciun” unde ├«mpreun─â cu c├ó╚Ťiva prieteni mai mici a╚Öteapt─â ner─âbd─âtori musafirii.

S─ârb─âtorile de Cr─âciun pentru unii pot fi singurul prilej care aduce familia aproape ╚Öi cel mai minunat cadou ar fi chiar un album cu amintiri care s─â con╚Ťin─â momente autentice surprinse ├«ntr-un mod diferit ╚Öi ├«ntr-un decor inedit. Familia ta merit─â cele mai frumoase amintiri!

Galerie foto

V─â invit cu drag s─â vizualiza╚Ťi c├óteva fotografii cu decorul “Curtea lui Mo╚Ö Cr─âciun” ca s─â v─â acomoda╚Ťi cu ambientul. Apropo, vom avea ╚Öi colinde f─âr─â de care Cr─âciunul ar fi incomplet!

Cine este fotograful vostru?

Eu sunt Vlad, fotograful echipei Creative Vision Photography. Sunt un om care iube╚Öte pove╚Ötile de dragoste, emo╚Ťiile autentice ╚Öi z├ómbetele naturale. Consider c─â am cea mai frumoas─â meserie din lume, deoarece de-a lungul anilor am avut ocazia de a cunoa╚Öte oameni minuna╚Ťi, care m─â inspir─â prin naturale╚Ťea ╚Öi sensibilitatea lor, ╚Öi care au ajuns s─â-mi fie prieteni dragi.

Sunt foarte fericit atunci c├ónd cuplurile au ├«ncredere ├«n viziunea mea ╚Öi ├«n sim╚Ťul meu artistic, a╚Öa c─â ├«ncerc s─â-i r─âspl─âtesc cu mult─â implicare, dedicare ╚Öi pasiune.

Oferta sedinta foto de Craciun

Durata unei ╚Öedin╚Ťe foto este de 1 or─â, perfect─â pentru a ne cunoa╚Öte unii cu ceilal╚Ťi, a ne obi╚Önui cu decorul ╚Öi aparatul foto dar ╚Öi pentru a surprinde amintirile. Sunt disponibile dou─â pachete cu beneficii diferite special create pentru a mul╚Ťumi diverse preferin╚Ťe ╚Öi bugete. Pre╚Ťurile nu se negociaz─â.

Oferta

250lei
Durat─â ╚Öedin╚Ť─â 1 or─â
30 fotografii editate
Galerie online valabil─â 7 zile
Extra - Album foto - 300 lei