hello@creativevisionphotography.ro

Cine este Vlad Chriac?

Eu sunt Vlad, fotograful echipei Creative Vision Photography. Sunt un om care iubeste povestile de dragoste, emotiile autentice si zambetele naturale. Consider ca am cea mai frumoasa meserie din lume, deoarece de-a lungul anilor am avut ocazia de a cunoaste oameni minunati, care ma inspira prin naturaletea si sensibilitatea lor, si care au ajuns sa-mi fie prieteni dragi.

Sunt foarte fericit atunci cand cuplurile au incredere in viziunea mea si in simtul meu artistic, asa ca incerc sa-i rasplatesc cu multa implicare, dedicare si pasiune.

trashthedress-diana-si-marius-38

Creative Vision Photography

Brandul Creative Vision Photography a luat viata dintr-o pasiune pura pentru amintiri. Suntem o echipa energica, amuzanta, care activeaza pe piata foto video in aceasta formula din 2014, iar satisfactia noastra cea mai mare este atunci cand reusim sa rezonam cu cei care ne cheama la nunta lor, sa le oferim o experienta completa, ca sa-si aminteasca cu drag de noi si de clipele faine petrecute impreuna la eveniment.

Suntem siguri ca aveti o poveste speciala de impartasit si suntem nerabdatori sa o descoperim!

contact site Cipi

Cine este Ciprian Chriac?

Eu sunt Ciprian, videograful echipei Creative Vision Photography. Prin prisma meseriei mele, am onoarea de a surprinde oamenii in cele mai frumoase zile din viata lor, iar energia lor pozitiva imi ofera mereu curaj si entuziasm sa merg mai departe si sa-mi depasesc limitele.

Ma fascineaza universul artelor vizuale, incerc sa creez o poveste prin fiecare imagine capturata pe camera si imi doresc sa concep doar montaje inedite, dinamice, care sa-i readuca pe protagonisti in acea lume de basm la fiecare vizionare.

0 +
nunti, botezuri, evenimente
0
ani de experienta
0 k+
cadre trase [foto video]

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.