hello@creativevisionphotography.ro

Intrebari frecvente

Stim ca ai numeroase intrebari despre noi si experienta noastra in domeniu. Am incercat sa-ti raspundem la cele mai importante intrebari mai jos, dar daca nu gasesti aici informatia pe care o cautai, scrie-ne si vom reveni noi cat de curand cu un raspuns.

Suntem din Tecuci, un orasel linistit din judetul Galati, insa ne deplasam peste tot in tara pentru a imortaliza cele mai frumoase evenimente ale clientilor nostri. Asadar, nu ezita sa ne contactezi, oriunde te-ai afla.

Activam in domeniu din 2014, iar pe parcursul acestor ani am adunat in portofoliu peste 500 de povesti filmate si fotografiate.

Ne place enorm sa surprindem cele mai frumoase si cele mai emotionante momente din vietile oamenilor, iar mare parte dintre evenimentele la care participam sunt nunti. De asemenea, facem sedinte foto complementare de tipul Trash the DressSave the Datelogodna si asa mai departe. Insa suntem disponibili si pentru botezuri, majorate si alte evenimente similare.

Abordam un stil modern, natural, incercam pe cat posibil sa ne jucam cu diverse unghiuri, culori, sa captam cadre inedite si intime. Evitam cadrele clasice, preferam sa surprindem emotie, momentele autentice, spontane, neregizate.

Numarul fotografiilor livrate difera in functie de tipul evenimentului, dinamica acestuia, numarul de invitati, etc. In general la o nunta cu 200 de invitati predau minim 800 de fotografii (in general 1200-1300) iar la un botez 600, desigur poate diferi in functie de fiecare eveniment in parte.

Veti primi fotografiile la rezolutie maxima, la o calitate potrivita pentru print si web. Astfel, veti putea cu usurinta sa le postati pe social media sau sa creati un album foto dedicat pe care sa-l impartasiti cu restul invitatilor.

Perioada de livrare a fotografiilor si a videoclipurilor difera in functie de complexitatea evenimentului, insa in principiu vorbim despre 90 de zile.

Trebuie doar sa ne contactezi, pentru a verifica disponibilitatea noastra si pentru a stabili toate detaliile.

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.