hello@creativevisionphotography.ro

Carmen si Irinel

Logodna lor, o adevarata aventura! Aceasta zi probabil va ramane pentru mult timp in amintirea mea drept cea mai aventuroasa, am facut atat de multe lucruri faine alaturi de acesti doi oameni incat ne simteam ca si cum ne-am cunoaste de ani. Am ras, am sarit, am fugit, am pozat, am incercat fel si fel de fotografii care mai de care dificile si ne-am straduit impreuna sa facem o amintire draga! Va imbratisez, dragii mei, Carmen si Irinel!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni