hello@creativevisionphotography.ro

Diana si Cristian

foto nunta bucuresti

“Hai sa scriem poezie.. Doar pentru noi!” Recent am ascultat o melodie ce continea aceste versuri si mi-a venit in minte nunta lor pentru ca a fost ceva.. Special. Ceva ii diferentiaza, poate felul cum zambesc din adancul sufletului sau poate modul in care isi demonstreaza unul altuia iubirea fara a tine cont de ceea ce ii inconjoara, ei isi doresc sa fie fericiti iar dragostea lor s-a lasat surprinsa de aparatul meu. A fost chimia perfecta miri – fotograf. Va imbratisez, fotografiile de mai jos vor continua povestea!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni