hello@creativevisionphotography.ro

Diana si Marius

sedinta foto nunta

AM INGHETAT.. Dar totusi am fotografiat 3 ore lejer! Foarte multi ma intreaba de ce nu obosesc? Care este secretul meu? Cum fac sa fiu prezent in atat de multe parti ale tarii? Raspunsul este simplu, PASIUNE si oamenii potriviti pe care ii fotografiez. Diana si Marius sunt exact acele persoane langa care am fost maxim in elementul meu si asta reiese din fotografiile de mai jos surpinse intr-o locatie de vis Amfiteatrul Transilvania!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni