hello@creativevisionphotography.ro

Diana si Andrei

O poveste care va avea pentru totdeauna un loc special in inima mea. Povestea incepe asa… Ei sunt Diana si Andrei, tineri, indragostiti, ai spune ca sunt precum toti ceilalti la prima vedere dar va inselati.. Sunt diferiti din toate punctele de vedere si oriunde vor merge iubirea lor va da o culoare diferita grupului. Ea.. Eleganta, glumeata si tare “din topor”, nu stam mult la discutii, ii place punctualitatea, organizarea si buna educatie. Nu vrea lucruri complicate, ii plac lucrurile simple dar bine facute, din inima. El.. Un baiat foarte educat care nu te pierde o secunda din privire si urmareste mereu sa nu iti lipseasca nimic, vorba “Si-ar da haina de pe el.” i se potriveste. Amandoi.. O iubire colorata de zambetele lor! Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni