hello@creativevisionphotography.ro

Alexandra si Eusebiu

foto mireasa

Nunta ca in povesti la Iasi! Prin cuvinte nu pot exprima cat de nerabdator, emotionat si stresat am fost pentru aceasta nunta. Impreuna cu cei doi miri, Alexandra si Eusebiu m-am cunoscut cu putin timp inaintea nuntii dar am rezonat de la primul apel atat de bine incat vorbeam si povesteam precum ne-am fi stiut de ani si ne facusem un intreg “plan de razboi” pentru ziua nuntii. A fost o nunta diferita care pentru mine va ramane pentru mult timp alaturi de celelalte povesti dragi cat despre voi dragilor.. Ati fost top! Multumesc pentru o asa experienta! Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni