hello@creativevisionphotography.ro

Diana si Andrei

Nunta lor, o aventura pe cinste! Daca acum putin timp in urma v-am povestit despre cum si-au spus DA unul altuia cu ochii inlacrimati, mari si plini de iubire acum a venit timpul sa impartasesc cu voi urmatoarea etapa importanta din viata lor.. Nunta! “Sunt stresata! Nu au venit invitatii! Mesele nu sunt aranjate! Ce ma fac?!” Ca sa intelegeti de ce am denumit nunta lor o aventura pe cinste aceste cuvinte sunt doar o parte din problemele cu care ne-am confruntat dar am reusit sa ii linistesc si sa rezolvam totul pentru ca.. Orice poveste are un final fericit! Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni