hello@creativevisionphotography.ro

Iulia si Alex

O nunta altfel.. Iulia si Alex!  De ce altfel? Am sa atribui acestei povesti un cuvant cheie si anume “cronometru”. Daca pana acum am avut tot timpul din lume sa gandim amintirile din ziua nuntii aici am fost intr-o cursa contra timp unde totul era ceva gen “Ai prins? Da! Bun, next!” si sunt de parere ca am castigat-o cu succes! Tot ce vedeti a fost surprins in totalitate spontan, erai pe faza sau pierdeai! Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni