hello@creativevisionphotography.ro

Raluca si Bogdan

Iubesc meseria de FOTOGRAF! Dar de ce oare? Va spun eu! Iubesc oamenii, ador sa fiu alaturi de ei in cele mai speciale momente din viata lor si sa surprind amintiri de neuitat in cel mai natural, inedit si creativ mod posibil! Mirii din aceasta poveste sunt Raluca si Bogdan, doi oameni absolut fenomenali in prezenta carora nu am simtit timpul care trece si le multumesc pentru incredere. Ati fost de senzatie!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

Ana-Maria si Viorel
Ana-Maria si Viorel
Jubile Concept, Bucuresti
Raluca si Bogdan
Raluca si Bogdan
Golden Stone, Iasi
Codrina si Sebastian
Codrina si Sebastian
Calypso, Piatra Neamt