hello@creativevisionphotography.ro

Roxana si Daniel

“Avem incredere completa in voi si lasam totul pe baza voastra pentru ca ne dorim o nunta de vis!” Cu aceste cuvinte am inceput ziua nuntii lor si au venit ca un adaos de motivatie pe langa cea enorma deja existenta. Le-am promis o experienta unica si am primit confirmarea lor ca asa a si fost. Sunt doi oameni diferiti cu zambete frumoase si o poveste in spate foarte interesanta. Mi-a placut enorm sa fiu in preajma lor iar mai jos regasiti ziua nuntii din perspectiva mea! Ati fost adorabili si va imbratisam!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

Ana-Maria si Viorel
Ana-Maria si Viorel
Jubile Concept, Bucuresti
Raluca si Bogdan
Raluca si Bogdan
Golden Stone, Iasi
Codrina si Sebastian
Codrina si Sebastian
Calypso, Piatra Neamt