hello@creativevisionphotography.ro

Raluca si Alin

Povestea iubirii lor incepe cu.. Logodna! Poate este felul cum vorbesc sau poate perspectiva lor diferita asupra vietii dar stai, nu cred.. Poate gandesc prea complex, au ceva al lor pe care nu il pot defini prin cuvinte dar stiu sigur ca se iubesc si asta mi-a atras atentia. Impreuna cu Raluca si Alin am avut o calatorie luuunga dar tare palpitanta si asa de bine ne-am imprietenit incat revad fotografiile cu drag in suflet. P.S, povestea lor va continua prin fotografii iar voi sunteti martorii.

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni