hello@creativevisionphotography.ro

Adina si Alex

AM PIERDUT BALOANELE… Poveste reala! Pentru aceasta sedinta foto, viitoarea mireasa a pregatit cateva props-uri personalizate printre care si un set de baloane cu data nuntii care din pacate.. Au fost scapate din masina si au zburat peste varfurile copacilor! Panicata, suparata, demoralizata de intamplare am linistit-o si am asigurat-o ca va avea fotografii fabuloase chiar si fara acele baloane si va ramane mica noastra intamplare de care ne vom amuza mai tarziu ori de cate ori ne vom aduce aminte!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni