hello@creativevisionphotography.ro

Georgiana si Adrian

Poveste de iubire in culori de toamna! In timp ce conduceam spre casa traversand o padure am ramas uimit de peisaj. Toamna are ceva aparte, creeaza o atmosfera magica prin explozia de culori, razele soarelui la amurg si mirosul frunzelor care au cazut obosite dupa o intreaga vara de domnie. Am spus gata, vreau sa fac o sedinta intr-un asa decor! Si ce sa vezi.. La cateva zile distanta mi-au scris, Georgiana si Adrian isi doreau foarte mult o sedinta foto #savethedate dar memorabila. Replica mea a fost “incantat de cunostinta, hai sa mergem!” Uite ce am reusit.. Magic!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni