hello@creativevisionphotography.ro

Diana si Andrei

“Bucovina plai cu flori” sau cum era sa anulam tot.. Stiti deja ca nu imi place sa prezint doar partea roz a ceea ce fac pentru ca s-ar pierde toata esenta, ceea ce vedeti este rezultatul a multor ore pierdute, stres din partea tuturor, griji, obstacole si multe repetari pentru ca asa cum le spun mereu mirilor mei..”Fotografiile bune trebuiesc muncite” Dar cum era sa anulam aceasta aventura indrazneata pe care daca chiar o faceam ratam ceva atat de reusit? Totul a inceput dupa nunta lor, a doua zi in Iasi trebuia sa ne punem la drum spre Bucovina mai exact Manastirea Putna dar.. Ploaie torentiala!Ok, asteptam poate trece dar cat? Hai sa anulam.. NU! Asteptam poate isi revine sau mai bine hai sa ne riscam si acolo poate va fi ok, inventam noi ceva! Ne punem la drum, ajungem.. Nu ne-au primit pentru fotografii.. Ok.. In drum spre intoarcere am observat apusul minunat care stralucea peste un camp cu o iarba de un verde minunat si atunci am zis.. AICI, va iesi ceva magic, aveti incredere! Si a iesit.. Povestea lor prin imagini mai jos! Casa de piatra, dragilor!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni