hello@creativevisionphotography.ro

Victoria si Ionut

Nunta care a innebunit TikTok-ul! Peste 200K vizionari! De la primul apel am stiut ca nunta lor va fi una speciala iar in dimineata zilei m-am convins de acest lucru. Si-au dorit o nunta altfel, fara traditii, de zi, in aer liber undeva intr-o padure magica, si-au dorit sa se imbrace singuri unul pe celalalt intim, nu au vrut ca nimic sa le strice ziua si sa se distreze toata lumea. Ghiciti ce, totul a fost asa cum au visat! Lumea a dansat non-stop *exceptand mesele* iar atmosfera a fost de vis!

Cu drag, echipa Creative Vision Photography!

“momentele trec.. Amintirile raman!”

Pastreaza amintiri autentice si memorabile

Exista momente unice pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie. Permite-ne sa-ti fim alaturi in acele momente, sa capturam cele mai frumoase cadre in toata splendoarea lor. Noi transpunem emotiile in imagini, pentru ca tu sa le poti retrai de fiecare data cand rasfoiesti fotografiile sau vizionezi videoclipurile noastre.

Descopera toate proiectele noastre

Munca noastra este un omagiu adus iubirii, cel mai frumos sentiment din lume. Ne dorim sa capturam cadre atemporale, sa surprindem trairi, emotii, naturalete si sensibilitate. Te invitam sa ne rasfoiesti portofoliul si sa descoperi marturiile vizuale create pentru clientii nostri in trecut.

savethedate-irina-si-ionut-2
Irina si Ionut
Gradina Botanica, Iasi
botez-ines-stefania-25
Ines Stefania
Cristinne Ballroom, Buzau
trashthedress-aurelia-si-adrian-17
Aurelia si Adrian
Castelul Cantacuzino, Busteni